Hľadáte kvalitné skladacie prepravky?

Ak hľadáte praktické prepravky, ktoré by vám pomohli zoptimalizovať prepravu a skladovanie produktov, dielov, tovaru a podobne, skúste siahnuť po kvalitných a značkových prepravkách s výbornými parametrami a vlastnosťami. Odporúčame vám skladacie prepravky schoellerallibert.com, ktoré splnia určite všetky vaše požiadavky.

plastové prepravky s ovocim

Skladacie prepravky sa v prípade, keď sú prázdne a nepoužívajú sa dajú veľmi efektne poskladať a uložiť bokom. Ušetria tak mnoho miesta, ktoré by inak prázdne prepravky zaberali v priestore. Keď sa nepoužívajú, dajú sa niekde veľmi dobre odložiť a poukladať na seba. V prípade, že ich znova budete potrebovať, rýchlo a pohodlne ich rozložíte a môžete naložiť.

Pri prepravkách je veľmi dôležitý materiál, ktorý by mal byť dostatočne pevný na to, aby vydržal aj záťaž ťažších kusov tvaru a nezlomil sa. Prepravky si môžete prakticky označiť štítkami a objednať aj v patričných farbách, ak to je pre vás dôležité. Farebné rozlišovanie sa niekedy môže zísť v automatizovaných procesoch v závode.

plastové prepravky s úrodou

Prepravky môžu byť aj marketingovým nosičom vašich firemných údajov, loga a podobne. Dajú sa potlačiť, resp. oblepiť informáciami, ktoré dobre poslúžia marketingu. Takto sa firma môže vždy prezentovať alebo odlíšiť od konkurencie aj prostredníctvo prepraviek. Prepravky, ktoré sa dajú skladať, dajú sa aj dobre stohovať, teda ukladať na seba alebo vedľa seba. Stohovanie je pri prepravkách rovnako dôležité, pretože zase ide o efektívne využitie priestoru v dodávke, sklade a podobne.

Skladacie prepravky Schoeller Allibert môžete objednať i prezerať aj online na webovej stránke spoločnosti. Iste vás prekvapí široký sortiment, inovatívne riešenia, moderné tvary a ergonómia prevedenia. Vyberte si pre svoju spoločnosť to najlepšie riešenie a optimalizujte vaše pracovné postupy čo najlepšie a najkvalitnejšie.