Rýchla oprava potrubia v Bratislave a okolí

Ste z Bratislavy a okolia, nastal vo Vašej domácnosti nepríjemný problém s potrubím a neviete, kam sa s ním máte obrátiť? Naša spoločnosť AB-Krtkovanie Vám Váš problém vyrieši. Nezáleží na tom, či sa Vám upchal kuchynský drez, umývadlo v kúpeľni alebo Vám neodteká odpad z WC. My vyriešime každý problém s upchatým potrubím. Vieme, že častokrát sa takéto nepríjemnosti stanú ako naschvál v piatok poobede. Nemusíte sa obávať, že musíte na opravu čakať celý víkend až do najbližšieho pracovného dňa. Krtkovanie v Bratislave Vám vykonáme kedykoľvek to bude potrebné.

bateria

Pýtate sa, čo presne znamená krtkovanie potrubia? Ide o elektromechanické čistenie potrubia rôznych priemerov, počas ktorého je potrubie opäť naplno spriechodnené. Pomocou ohybných železných špirál odstránime všetky nečistoty v potrubí, usadeniny, aj tuk z kuchynského odpadu, ktorý sa systematicky tam zachytáva. Tak sa stane Vaše potrubie opäť plne funkčným a problém bude vyriešený. V niektorých prípadoch je však lepšie zvoliť metódu vysokotlakového čistenia potrubia. Používame vysokotlakové vodné čerpadlo, prostredníctvom ktorého pustíme do potrubia veľmi vysoký tlak vody, čím bude dokonalo vyčistené.

potrubie

Táto forma čistenia potrubí je momentálne tou najpopulárnejšou. Rýchlo a efektívne totiž vyčistí dlhý úsek potrubia. Ak si nie ste istí, kde a aký problém v potrubí nastal, využite našu službu TV monitoringu a trasovania kanalizácie v Bratislave a okolí. Systémom kamier zavedeným do potrubia odhalíme miesto, typ aj rozsah problému. Budeme tak vedieť zvoliť najvhodnejšiu formu čistenia alebo opravy potrubia. Okrem čistenia potrubia sa Vám hravo postaráme aj o inštalatérske práce, ako osadenie umývadla, wc, zapojenie sifónu pod umývadlom alebo drezom. Realizujeme aj zložitejšie úkony, ako napríklad výmenu kanalizačného potrubia. S akýmkoľvek problémom s potrubím v Bratislave Vám odborne a ochotne pomôžeme.